...zich heeft gespecialiseerd in wijnen uit het Europese Alpengebied. Dit gebied brengt een groot aantal bijzondere wijnen voort. Van lichte, droge en fruitige witte tot volle en krachtige rode. Wat alle wijnen gemeen hebben zijn hun kwaliteit en oorspronkelijkheid. Beiden zijn gestoeld op een vaak meer dan 1000 jaar oude wijncultuur.
"Diep donkerpaars van kleur. Aroma's van rood fruit (bramen, kersen, bessen). Sappige fruitige smaak. De smaak komt overeen met die van sommige Noord Italiaanse wijnen (bijvoorbeeld Barbera)." |
Nicolaas Klei in zijn boek 'Tot op de bodem': "Vol, spappig donker fruit, kruiden, en met een mooi hapje tannine." en zo is het, lichtrood zoals Beaujolais wijnen en ook de smaak is ermee te vergelijken. Toch is dat prikkelende 'hapje tannine' hetgeen hem van de Beaujolais onderscheidt. Leuk fonkelend lichtrood wijntje!
Verassend vernieuwend en verrukkelijke wijnen!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten