Vivino

dinsdag 4 april 2006

Den Toom, Albert Heijn en Gall & Gall

Vroeger... nou ja, nog geen jaar geleden maar vooruit, toen Pasen en Pinksteren nog op één dag vielen, de kalveren op het ijs dansten enzovoorts. Even een aantal foto's van het wijn-magazijn van Den Toom, men was geïnteresseerd hoe dat er dan wel niet uit had gezien, welnu, kijk en weest onder den indruk ;) het hok, met alle 'dure' wijnen en speciale kistjes en een aantal stellingen:


voor een groter formaat, gewoon even klikken op de foto

Wijn kwam meestal per palletlaag binnen en moest dus in de stellingen gelazerd worden. (zweetwerk was dat) Wijn die per pallet binnen kwam hoefde je alleen maar ergens een plekje te geven, dat was makkelijk (tenminste als je van puzzelen hield) foto's van de winkel heb ik niet, geïnteresseerden verwijs ik graag door naar www.den-toom.net, ware het niet dat deze site plat ligt.Nu is er een Albert Heijn (AH-Kralingen) en die ziet er zo uit: ook groots maar geen immense voorraad meer onder de winkel. mooie en ook wat duurdere wijn in de kisten:-----------------------------

Naast deze AH is nog een Gall & Gall, klein maar met een grote keus uit prachtige wijnen:-----------------------------

En dan nog even het nieuws van deze week. In een berichtje in de Metro staat dat Aziaten meer wijn gaan drinken. Dat is goed nieuws, hopelijk ook voor de Franse wijnmakers want die hebben een enorm overschot aan wijn, kunnen ze dat mooi in het verre oosten verkopen.Geen opmerkingen: